"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
041 498 9805
Aloitetaan keskustelu

WordPress-sivujen hakukone­optimointi

  1. Home
  2. /
  3. Digimarkkinointi
  4. /
  5. WordPress-sivujen hakukone­optimointi

Miten lisätä kotisivujen Google-näkyvyyttä?

Google-näkyvyyttä voidaan lisätä tuottamalla oikeanlaista sisältöä, hankkimalla backlinkkejä arvostetuilta sivustoilta ja pitämällä sivujen latautumisnopeus ja käytettävyys kunnossa.

SEO-auditointi

SEO-auditointi on vähän niinkuin auton katsastus. Siinä käydään läpi onko sivuille ilmaantunut teknisiä ongelmia, onko backlinkit kunnossa ja löytyykö sisällön puolesta korjattavaa.

SEO-auditointi siis tehdään jo hetken aikaa pyörineille sivustoille. Auditoinnin tuloksena syntyy raportti, mistä sivuston haltija ja hakukoneoptimoinnin ylläpitäjä voivat tehdä johtopäätöksiä mihin suuntaan hakukoneoptimointia lähdetään kehittämään seuraavaksi.

Mitä hakukoneoptimointi maksaa?

Halvimmillaan hakukoneoptimointi sisältää vain WordPressin SEO-lisäosan asetukset. Tästä lähdetään vähitellen ylöspäin lisäämällä mukaan avainsanatutkimusta ja otsikoiden, metakuvausten ja URL-rakenteen suunnittelua. Nämä voivat Suomessa lähteä jopa muutamalla satasella.

Tuhansien eurojen sarjaan päästään kun otetaan mukaan sisällöntuotanto, backlinkkien hankinta, hakukoneoptimointistrategian suunnittelu ja kilpailijoiden analysointi.

Hakukoneoptimoinnin hinta Metsosivuilta tilattuna:

Kartoitus ja suosituksetAlk. 400€
Kertamaksullinen hakukoneoptimointiAlk. 2800€
Hakukoneoptimoinnin ylläpitoAlk. 800€/kk

Itse tehty vai ostettu seo-optimointi?

Kevyt itse tehty hakukoneoptimointi ja analytiikan seuranta voi olla järkeväkin ratkaisu alkuun jos firman kassassa ei ole vielä budjettia ostaa palvelua. Tärkeää on, että saat ulos vierailijadataa mitä hyödyntää SEO-strategian teossa ja sisällöntuotannossa.

Hakukoneoptimointi palveluna

Kun siirrytään ulkoistetun hakukoneoptimointipalvelun käyttöön voidaan puhua jo käsinkosketeltavasta imagon nostatuksesta Googlen tekoälyn silmissä.

Tuloksellinen hakukoneoptimointi sisältää kaksi tärkeää tekijää. Ne ovat kunnioitusta herättävä sisältö ja linkit toisilta sivustoilta.

Hakukonelöydettävyys uudelle tasolle

Jos budjettia löytyy ei ole mitenkään mahdotonta nousta Google-haun kärkiviisikkoon kovassakaan kilpailutilanteessa.

Hakukoneoptimointi uusille verkkosivuille

Metsosivujen kotisivu– ja verkkokauppa-asiakkaille on oletuksena tarjolla sivuston hintaan sisällytetty perustason hakukoneoptimointi, mihin sisältyy SEOPress Pro -lisäosalla tehtävät hakukoneoptimointiasetukset. Lisäksi voit kysyä tarjouksen hakukoneoptimoidun sisällön laadinnasta ja kuukausittaisesta hakukoneoptimointipalvelusta.

Liity sähköpostilistalle

Lähetän sinulle digimarkkinoinnin uusimmat tuulet kuukauden parin välein.

Metsosivut