"*" näyttää pakolliset kentät

041 498 9805
Aloitetaan keskustelu

Hakukone­optimointi

  1. Home
  2. /
  3. Digimarkkinointi
  4. /
  5. Hakukone­optimointi

Miten lisätä Google-näkyvyyttä?

Google-näkyvyyttä voidaan lisätä tuottamalla oikeanlaista sisältöä, hankkimalla backlinkkejä arvostetuilta sivustoilta ja pitämällä sivujen latautumisnopeus ja käytettävyys kunnossa.

SEO-auditointi

SEO-auditointi on vähän niinkuin auton katsastus. Siinä käydään läpi onko sivuille ilmaantunut teknisiä ongelmia, onko backlinkit kunnossa ja löytyykö sisällön puolesta korjattavaa.

SEO-auditointi siis tehdään jo hetken aikaa pyörineille sivustoille. Auditoinnin tuloksena syntyy raportti, mistä sivuston haltija ja hakukoneoptimoinnin ylläpitäjä voivat tehdä johtopäätöksiä mihin suuntaan hakukoneoptimointia lähdetään kehittämään seuraavaksi.

Hakukone­optimoinnin hinta

Halvimmillaan hakukoneoptimointi sisältää vain WordPressin SEO-lisäosan asetukset. Tästä lähdetään vähitellen ylöspäin lisäämällä mukaan avainsanatutkimusta ja otsikoiden, metakuvausten ja URL-rakenteen suunnittelua. Nämä lähtevät muutamalla satasella.

Tuhansien eurojen sarjaan päästään kun otetaan mukaan sisällöntuotanto, backlinkkien hankinta, hakukoneoptimointistrategian suunnittelu ja kilpailijoiden analysointi.

Kevyt vai laajempi seo-optimointi?

Kevyt hakukoneoptimointi voi olla järkeväkin ratkaisu alkuun, että saadaan ulos vierailijadataa mitä hyödyntää SEO-strategian teossa ja sisällöntuotannossa.

Hakukonelöydettävyys uudelle tasolle

Kun siirrytään tuhansien eurojen sarjaan voidaan puhua jo oikeasta imagon nostatuksesta Googlen tekoälyn silmissä. Tuloksellinen hakukoneoptimointi sisältää kaksi tärkeää tekijää. Ne ovat kunnioitusta herättävä sisältö ja linkit toisilta sivustoilta. Molempiin näistä on mahdollista saada uppoamaan aikaa ja rahaa kunnianhimoisia määriä.

Jos aikaa tai rahaa löytyy ei ole mitenkään mahdotonta nousta Google-haun kärkiviisikkoon kovassakaan kilpailutilanteessa.

Hakukoneoptimointi palveluna

Metsosivujen kotisivu– ja verkkokauppa-asiakkaille on tarjolla perustason hakukoneoptimointi, mihin sisältyy SEOPress Pro -lisäosalla tehtävät hakukoneoptimointiasetukset. Lisäksi voit kysyä tarjouksen hakukoneoptimoidun sisällön laadinnasta.

Kun yritykselläsi on tarve perusteellisemmalle pitkäkestoiselle hakukoneoptimoinnille Metsosivut tarjoaa kriteereitä ja suosituksia oikean hakukoneoptimointipalvelun valinnassa.

Liity sähköpostilistalle

Lähetämme sinulle digimarkkinoinnin uusimmat tuulet kuukauden parin välein.

Metsosivut