"*" näyttää pakolliset kentät

041 498 9805
Aloitetaan keskustelu
wordpress kotisivut hintalaskuri 2022

Mitä maksaa WordPress-kotisivut
Hintalaskuri kertoo paljonko

Miten kotisivujen hintalaskuri toimii?

Kotisivujen hintalaskuri laskee hinnan sivuille, jotka on rakennettu WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä valmisteemaa käyttäen tai kokonaan tyhjästä koodaamalla.

Laskurin antama hinta on suuntaa antava. Hintatarjous voi olla hieman korkeampi tai matalampi. WordPress-kotisivut ovat aina tapauskohtainen projekti ja mikä sopii yhdelle sivustolle ei välttämättä sovi toiselle. Mikäli sivustosi vaatii toimintoja joita ei ole mukana hintalaskurissa mainitse niistä laskurin ohessa olevalla lomakkeella.

Kasaamme sinulle laskurin ja lomakkeen tietojen pohjalta parhaan mahdollisen ratkaisun. Saat vastauksen yhden arkipäivän kuluessa.

Vaihtoehdot

Valmisteema

Valmista WordPress-teemaa käyttämällä saat uudet kotisivut tai verkkokaupan edullisesti ja silti ammattilaisten toimesta toteutettuna. Sivusto tehdään teeman työkaluilla WordPressin hallintapaneelissa ja teeman oheen rakennettavan lapsiteeman kautta. Voit saada uudet kotisivut jo muutamassa päivässä.

Koodattu

Kun halutaan parasta niin visuaalisesti kuin tuloksien kuin suorituskyvynkin kannalta vaihtoehtona on räätälöity WordPress-ratkaisu. Kustomtyönä koodattu sivusto erottaa yrityksesi peruskaurasta.

WordPress-sivuston hinta

WordPress-sivuston hinta perustuu meillä pääosin työhön käytettävään aikaan. Laskurin hinnat on laskettu tekstisisällön tuotantoa ja valokuvausta lukuun ottamatta työajan mukaan. Ennalta sovittuun hintaan jätetään myös aina pelivaraa jotta projekti saadaan varmasti laadukkaasti maaliin vaikka matkalla vaadittaisiin korjaustoimenpiteitä.

Toteutustapa on iso tekijä hinnassa. Kotisivuja rakentaessa pro ja luksus kestää pidempään tehdä verrattuna valmisteemoihin. WordPress-sivut hyvin pitkälti maksavat suhteessa saataviin tuloksiin eli hinta on sijoitus sivuston tuottamaan menestykseen.

WordPress-kotisivut tehdään yrityksesi päämäärät tähtäimessä. Suosittelen erittelemään lomakkeen viestikentässä tulevan sivuston tavoitteet mahdollisimman tarkasti.

Miten WordPress-kotisivut tehdään?

WordPress-teeman työkaluilla

 1. Rakenteen suunnittelu
 2. WordPressin ja teeman asennus
 3. Lisäosien asennus
 4. Sivuston rakentaminen
 5. Optimointitoimet
 6. Tarkistus ja testaus
 7. Sivuston siirto palvelimelle

Koodaamalla kustomina

 1. Rakenteen suunnittelu
 2. Ulkoasun suunnittelu Figmalla
 3. WordPressin asennus
 4. Lisäosien asennus
 5. Sivuston koodaus
 6. Sisällön lisäys WordPressin hallintapaneelissa
 7. Optimointitoimet
 8. Tarkistus ja testaus
 9. Sivuston siirto palvelimelle
wordpress kotisivujen hinta muodostuu näin

Kotisivut osamaksulla

Voit maksaa kotisivut myös osamaksulla. Maksueriä 2-5 kappaletta.

Metsosivut