myynti@metsosivut.fi

041 498 9805

Soita

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
041 498 9805
Aloitetaan keskustelu
google markkinointi ylläpito

Google-markkinointi kannattaa

  1. Home
  2. /
  3. Digimarkkinointi
  4. /
  5. Google-markkinointi kannattaa

Hakusanamainonta nostaa yrityksesi Googlen hakutulosten kärkipaikoille.

Miksi Googlen hakumainokset ovat menestysformaatti?

Syynä on, että Google Ads palvelee sekä sinua että asiakkaitasi. Yrityksesi saa enemmän liikennettä sivuille ja asiakkaat löytävät Google-hausta oikeat tuotteet ja palvelut juuri silloin kun he niitä tarvitsevat. Google-mainoksilla tyydytät asiakkaiden tarpeet tavalla, joka ei häiritse heitä.

Google Ads on yksi tehokkaimmista tavoista nostaa kotisivujen ja verkkokauppojen konversioastetta ja tuottavuutta.

Oikeita mainoksia oikeaan aikaan

Tarkka kohdennus ja mainosten toimiminen yhteen kotisivujen tai verkkokaupan sisällön kanssa pitävät huolen siitä, että asiakkaasi löytävät hakemansa heti ensimmäisistä hakutuloksista.

Google Shopping

Verkkokauppiaan ehdoton ykköstyökalu Googlessa. Google Shopping -kampanjat näyttävät verkkokauppasi tuotteet ja tuotetiedot suoraan Googlen hakusivulla.

Google Shopping -kampanjan tuotekuvien avulla saat useammat potentiaaliset asiakkaat klikkaamaan mainoksiasi. Mitä enemmän klikkauksia saat, sitä enemmän tulee maksavia asiakkaita.

Google Discovery -mainokset

Google Adsin uutukainen näyttää interaktiivisia kuvamainoksia Google Discoverin käyttäjille. Ja niin kuin kaikki tietävät kuva kertoo enemmän.

Discovery-mainokset ovat interaktiivisia kuva- ja videomainoksia, joita näytetään Google Discoverissä, Youtubessa ja muissa Googlen palveluissa kuten Gmailissa.

Google Discovery -mainokset ovat tehokkaampia ja houkuttelevampia kuin perinteiset tekstipohjaiset Google-mainokset. Google on laskenut, että Google Discovery -mainosten klikkausprosentti on jopa 30 prosenttia korkeampi tekstimainoksiin verrattuna. Discovery-mainosten avulla mainostajat voivat kertoa tarinaa, ja luoda asiakkaille paremman käsityksen siitä, mitä tuote tekee ja miten se voisi olla hyödyllinen heidän elämässään.

YouTube-mainokset

Suomalaiset ovat ahkeria YouTuben käyttäjiä ja sieltä löytyy kotimaista sisältöä joka lähtöön. YouTubessa näytettävillä videomainoksilla ja Display-mainoksilla tavoitat potentiaaliset asiakkaat tarkasti kohdennettuna.

Google-markkinointi ja hevosella pääsee

Google-merkkinointi on mainio mahdollisuus yrityksille, jotka haluavat nostaa bränditietoisuutta ja lisätä ostavien asiakkaiden määrää.

Google tarjoaa jokaiseen tarpeeseen sopivat mainoskanavat, joista valitsemme yritystäsi tehokkaimmin palvelevat vaihtoehdot.

Liity sähköpostilistalle

Lähetän sinulle digimarkkinoinnin uusimmat tuulet kuukauden parin välein.

Metsosivut