"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
041 498 9805
Aloitetaan keskustelu
wordpress kotisivut tarvekartoitus

Alkukartoitus

Pysähdymme miettimään millaiset kotisivut palvelevat tavoitteitasi kaikkein parhaiten.

Ennen kotisivujen rakennusprojektia on oltava selvillä mitä rakennetaan. Vähän sama kuin talojen kanssa. Tuleeko kerrostalo vai kesämökki. Eri tarkoituksiin sivuille laitetaan erilaisia toimintoja ja toisille sivustoille riittää valmis pohja ja toiset vaativat kustomoituja ratkaisuja.

kotisivuprojektin alkukartoitus

Nyt voit tilata Metsosivuilta kotisivuprojektin kartoituksen ennen sen aloittamista.

Millaisen dokumentin alkukartoitus pullauttaa maailmaan?

Dokumentti sisältää vanhan sivuston ongelmakohdat ja ehdotuksen uuden sivuston rakenteesta, sisällytettävistä toiminnoista ja hakukoneoptimointitoimista. Yhteensä arviolta digitaalisen aanelosen verran alustavaa pohdintaa ennen kuin käynnistämme projektin.

Saat mukana ehdotuksen projektin aloituspalaverin ajankohdasta.

Mitä voit toimittaa kartoituksen tueksi

Kerro hieman taustaa miksi kotisivuprojekti on ajankohtainen tai kartoitetaanko onko uudelle sivustolle ylipäätään tarvetta. Mitä parannettavaa tai ongelmia on havaittu? Mitä kanavia pitkin asiakkaat ovat löytäneet sivuille tähän mennessä?

Kuuluuko sivuston tavoitteisiin hankkia yhteydenottoja, tuote-esittelyt, pitää yllä yrityskuvaa, myynnin lisääminen, palveluiden digitalisointi, tiedonvälitys, rekrytointi, toimia käyntikorttina vai jotain mielikuvituksellisempaa?

Tilaa verkkosivujen alkukartoitus:

Metsosivut