"*" näyttää pakolliset kentät

041 498 9805
Aloitetaan keskustelu
woocommerce verkkokaupan perustaminen hinta

WooCommerce-verkkokauppa
Oma verkkokauppa WordPress-sivuille

Verkko-ostosten suosio kasvaa vuosi vuodelta.
Yrittäjälle tämä on pieni lottovoitto koska oman verkkokaupan perustaminen edellyttää vain nettiyhteyden ja läppärin.
Mistä tietää onko WooCommerce sopiva verkkokauppa-alusta ja mikä on WordPress-verkkokaupan hinta?

woocommerce verkkokauppa hinta

Verkkokaupan perustaminen ei ole niin vaikeaa tai kallista kuin luulisi. Se on helppo pistää pystyyn jopa ihan omin voimin. Tähän on tarjolla useita erilaisia työkaluja mistä suosituimpina WooCommerce ja Shopify.

Kun sinulla on tarve löytää osaava tekijä ja haluat tietää paljonko WooCommerce-verkkokaupan perustamisen hinta on pyydä vain tarjous. Saat vastauksen yhden arkipäivän kuluessa.
Hinta alkaen 2200€

remonttikauppa woocommerce alustalla gurus europan verkkokauppa valmiilla wordrpess-teemalla räätälöity wordpress verkkokauppa talisa designille

Kysy lisää:

Valitse: *(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Helppokäyttöinen WordPress-verkkokauppa

WooCommerce on WordPress-sivustolle asennettava ilmainen WordPress-lisäosa. WooCommerce-verkkokaupan toiminta rakentuu WordPressin blogialustamallin ympärille, missä blogikirjoitukset ovat tuotesivuja ja blogin kategoriat tuotekategorioita. Lisäosasta löytyy heti asennuksen jälkeen valmiina perusominaisuudet kuten tuotesivut, ostoskori, kassa ja kaupan statistiikan seuranta.

WooCommercen lisäosat

WooCommerceen voidaan asentaa uusia toimintoja sen rinnalle asennettavilla WordPress-lisäosilla. Suosittuja lisätoimintoja ovat mm. tuotefiltterit, lisäkentät tuotesivuilla ja sähköpostilistan keräys.

WooCommercen lisäosat ovat samanlaisia WordPressin lisäosia kuin WooCommerce itse. Eivät siis erityisiä WooCommercen sisälle asennettavia lisäosia.

Toimitustavat ja maksupalvelut

WooCommerceen on liitettävissä palveluita joissa on yhdistetty samaan kaikki tarvittavat toimitustavat tai maksupalvelut.

Toimitustavat

Suositun Shipit-palvelun kautta saat kerralla käyttöön kaikki tunnetuimmat ja vähemmänkin tunnetut tuotteiden kuljetustavat Suomessa ja EU:n alueella.

Maksupalvelut

Maksupalvelut WordPress-verkkokauppaan tulevat esimerkiksi Paytraililtä tai Stripeltä. Paytrail sisältää kaikki tarvitsemasi maksutavat yhdessä paketissa ja Stripen kuukausimaksuttomat korttimaksut on hyvä vaihtoehto ihan pienelle myynnille tai jos asiakkaasi ovat ulkomailla.

Teemat

WordPressiä käytettäessä sivuston ulkoasu on pitkälle kiinni valitsemastasi WordPress-teemasta. Teema määrittää myös useimman WordPress-verkkokaupan ulkoasun. Valmiita WooCommercen kanssa yhteensopivia teemoja löytyy lukematon määrä WordPressin teemakirjastosta ja Envato Marketista.

Teeman valinnassa on erityisen tärkeää huomioida kuinka nopeasti sivusto latautuu teemaa käytettäessä ja ylläpidetäänkö ja päivitetäänkö teemaa aktiivisesti.

WooCommercen kustomointi

WooCommercen kustomointi on mahdollista myös puhtaasti koodaamalla. WordPress ja WooCommerce ovat avoimen lähdekoodin ohjelmistoja ja niitä voi muokata vapaasti omiin käyttötarkoituksiin sopivaksi.

Kustomointi koodaamalla vähentää lisäosien tarvetta ja kustomina koodattu teema on kevyt ja latautuu nopeasti.

WooCommerce-verkkokaupan perustamisen hinta?

Mitä WooCommerce-verkkokauppa maksaa? WordPress ja WooCommerce ovat maksuttomia avoimen lähdekoodin ohjelmistoja.

Itse WooCommercen käyttöön ei sisälly provisio tai kuukausimaksuja. WooCommercen hinnoittelu perustuu ilmaiseen verkkokauppa-alustaan ja maksullinen puoli tulee vastaan jos WooCommercen kylkeen ostetaan maksullisia laajennoksia tuomaan verkkokauppaan lisäominaisuuksia. WooCommercen hinta on silti monipuolisimmillaankin erittäin kohtuullinen.

Laske verkkokaupan hinta
woocommerce hinta

Verkkokaupan aloittamisen kustannukset

Hinta työlleAlkaen 2200€
(Sisältää 50 tuotteen lisäämisen manuaalisesti tai tuotteiden tuonnin vanhasta verkkokaupasta tai CSV-taulukosta.)
Maksullisia
lisäosia
 • Tuotefiltteri: YITH WooCommerce Ajax Product Filter 94,99€/vuosi
 • Monikielisyys: Polylang 99-139€/vuosi
 • Verkkokurssit: LearnDash $199/vuosi
 • Kuukausimaksulliset tuotteet: WooCommerce Subscriptions $199/vuosi
 • Shop-in-Shop (markkinapaikka): WCFM Marketplace alk. $49/vuosi
Maksupalvelu
 • Paytrail: Perusmaksu alk. 14,90€/kk
 • Visma Pay: Perusmaksu alk. 6,95€/kk
Palvelintila
 • Seravo: 40-100€/kk
 • Hostaan: 5,98-39,98€/kk

Milloin kannattaa valita WooCommerce verkkokauppa-alustaksi?

Kannattaako valita WooCommerce kun MyCashflown tai Shopifyn kautta verkkokaupan aloittaminen onnistuu SaaS-palveluna eikä maksa paljoa?

Oikean verkkokauppa-alustan valitseminen verkkokauppaasi varten on tärkeä päätös. Väärä valinta voi aiheuttaa myöhemmin lisäkuluja tilanteessa jossa joudut vaihtamaan verkkokauppa-alustan toiseen.

WooCommercen mahdollisuudet ovat rajattomat. Jos tähtäimessäsi on laajentaa verkkokauppaa tulevaisuudessa tai haluat vapaasti lisätä uusia toimintoja, WooCommerce on oikea valinta.

WooCommerce-verkkokaupat palvelevat monenlaisia tarpeita

WooCommercella onnistuu myös perinteisestä tuotemyynnistä poikkeava verkkokauppa. Learndash-lisäosan avulla WooCommerce-verkkokurssi, ajanvaraus Amelia-lisäosalla, tapahtumakalenteri onnistuu saavutettavuuskäytäntöjä noudattavalla Modern Events Calendar tai selkeällä The Events Calendar -lisäosalla. WooCommercella voit myydä myös digitaalisia tuotteita ja palveluita.

Matkailualan verkkokauppa

Matkailuala käy kuumana nyt kun liikkuminen on palautunut lähes normaaliksi. Matkailualan verkkokaupat WooCommercella onnistuvat vaivatta siihen liitettävillä laajennoksilla kuten MotoPress Hotel Booking tai WooCommerce Bookings.

B2B-verkkokauppa

B-to-B eli myynti yritykseltä yritykselle on siirtymässä nopeaan tahtiin internetin puolelle. Verkkokauppa on mainio tapa helpottaa yritysten välistä kaupankäyntiä. Teknisiltä ominaisuuksilta b2b-verkkokauppa vaatii enemmän integrointeja ulkopuolisiin järjestelmiin ja mm. mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla. Koska suurimmat b2b-kaupat eivät tapahdu verkkokauppaostoksina yrityspuolen verkkokaupan tulee myös kerätä tehokkaasti liidejä.

WooCommerce-verkkokaupat eivät ole sidottuja yhteen muottiin. Verkkokauppasi voidaan rakentaa niin toimintojen kuin ulkoasunkin osalta ihan millaiseksi vain haluat.

Miksi WooCommerce on paras verkkokauppa-alusta?

20% verkkokauppiaista ei voi olla väärässä.

Sopii isolle ja pienelle verkkokaupalle

WooCommerce on siitä hyvä vaihtoehto että se sopii niin ison kuin pienenkin puodin pyörittämiseen. Pienelle verkkokaupalle WooCommerce on loistava alusta valmiiden teemojen ja helppokäyttöisten lisäosien ansiosta. WordPressin käyttöliittymää osaa käyttää jokainen vauvasta vaariin.

Kun WooCommerce-verkkokauppa kasvaa isommaksi sitä on mahdollista skaalata ylöspäin aina modulaariseen headless-ratkaisuun asti.

10 syytä valita WooCommerce verkkokauppa-alustaksi

 1. WooCommercea käytettäessä kotisivut ja verkkokauppa sijaitsevat kätevästi samalla sivustolla. Kaupan ohesta voi löytyä vaikka oppaita tai blogi.
 2. Verkkokaupan ulkoasu, rakenne ja liitetyt toiminnot ovat vapaasti räätälöitävissä.
 3. Rajaton määrä tuotteita ja tuotekategorioita ilman lisämaksua.
 4. Lisäosien avulla uusien ominaisuuksien lisääminen on vain muutaman klikkauksen takana.
 5. Tuotteiden lisäys, tilausten käsittely ja hallinta on helppoa ja massamuokkaustoiminnot löytyy.
 6. Kaupan maksutavat kattavat kaikki Suomessa toimivat kortti-, verkkopankki-, mobiili-, lasku- ym. maksut.
 7. WooCommerce on liitettävissä useisiin eri kassajärjestelmiin.
 8. Integraatiot WordPressin sisäisiin ja ulkopuolisiin järjestelmiin.
 9. WooCommerce-osaajia löytyy paljon joten et jää milloinkaan pulaan verkkokaupan ongelmatilanteiden kanssa.
 10. WooCommerce-verkkokauppa on sinun omaisuuttasi ja sivustolla käsiteltävä data on turvallisesti omalla palvelintilalla EU:n ja Suomen rajojen sisäpuolella.

Kyllä vain. WooCommerce on paras verkkokauppa-alusta 2023.

Miten WooCommerce-verkkokaupan perustaminen tapahtuu?

WooCommerce-verkkokaupan perustaminen lähtee projektin kartoittamisesta. On mietittävä millanen kauppa toimii kohdeyleisölle ja miten kaupan markkinointi hoidetaan.

Visuaalinen ilme ja sivuston rakenne on oltava priimaa. Et missään nimessä halua olla se heikommin lähestyttävä vaihtoehto kun asiakkaasi vertailee mistä kaupasta ostokset tehdään. Ammattimaisesti tehty verkkokauppa on kaikin puolin miellyttävä ja helppo käyttää ja asiakas löytää sieltä etsimänsä nopeasti.

Palvelintila verkkokaupalle

WooCommerce-verkkokauppa pystytetään WordPressin puitteissa ja WordPressin asentamiseksi tarvitset palvelintilan. Verkkokaupoille suosittelemme palvelintilaksi Seravoa. Heillä palvelintila skaalautuu kävijäpiikkien osuessa kohdalle, palvelimet ovat huippunopeat ja Seravolta löytyy myös huippuluokan WordPress-tietämystä.

Aloitus

Kun WooCommerce-kauppa tehdään valmisteeman avulla verkkokaupan rakentaminen lähtee WordPressin asentamisesta palvelimelle. Kun WordPress on asennettu, hallintapaneelissa valitaan käytettävä teema ja WordPressin lisäosiksi valitaan WooCommerce ja muut tarvittavat laajennokset.

woocommerce toimisto

Sieniä kasvaa sateella ja verkkokauppoja verkossa

Verkkokaupan aloittaminen WooCommercella voi olla hyvinkin nopea ja edullinen toimenpide. Tästä huolimatta tärkeä seikka verkkokauppaa perustettaessa on laskea ja harkita tarkkaan kannattaako se. Verkkokauppoja perustetaan nykyään todella paljon ja ennen kuin uutta kauppaa aletaan pystyttämään on hyvä ottaa selvää oman alan verkkokauppojen markkinatilanteesta.

Verkko-ostosten suosion kasvu

Hyvänä puolena on verkko-ostosten määrän hurja kasvu pandemiarajoitusten aikana. Tuotteiden ostaminen netistä on nyt entistäkin yleisempää. Ja asiantuntijat ennustavat tästä kasvusta tulevan pysyvää. Yleisesti ottaen nyt eletään ennen näkemätöntä verkkokaupan kultakautta. Jos sinulla on jo olemassa kivijalkamyymälä ja harkitset digitaalisen kaupan perustamista sen rinnalle, olet todennäköisesti oikeilla jäljillä.

Varaudu kilpailuun

Verkkokauppaa aloittavan yrityksen on varauduttava kilpailuun ja jopa hintakilpailuun. Kuluttajat vertailevat tuotteita ja hintoja jo Google-haussa ennen kuin päätyvät klikkaamaan sisään yhdellekään sivustolle. Bisnes voi helposti jäädä jumittamaan paikoilleen jos kaikki digimarkkinoinnin keinot eivät ole valjastettuna käyttöön.

Oma verkkokauppa ja markkinointi

Oma verkkokauppa vaatii jatkuvaa markkinointityötä. Internetissä esillä olo asiakaskohderyhmien suosimissa kanavissa on oltava kunnossa. Googlen, Facebookin, Instagramin ja TikTokin lisäksi löytyy myös erikoistuneempia keskustelufoorumeita ja somealustoja, jotka kannattaa hyödyntää.

Lue tästä Paytrailin julkaisema Verkkokaupan trendit 2023.

Maksullinen mainonta

Suurimmista somekanavista ja hakukoneista löytyy mahdollisuus maksulliseen mainontaan mitä kannattaa käyttää varsinkin alkuvaiheessa kun verkkokaupallasi on vähemmän tunnettavuutta.

WooCommerce-verkkokaupan optimointi

Verkkokaupan nopeus-, konversio- ja SEO-optimointi ovat ratkaisevassa asemassa tuleeko kauppaa vai ei.

Verkkokaupan nopeusoptimointi

Verkkokauppaan kertyy helposti jo ihan perustoimintoja varten suuri määrä WordPress-lisäosia, mikä aiheuttaa sivuston hidastumista. WordPressin hyviä puolia onkin rajoittamaton mahdollisuus kustomointiin ja osa lisäosista voidaan korvata koodaamalla toiminnot suoraan verkkokaupan lapsiteeman sisälle.

WooCommerce-verkkokauppaa koskevat myös samat nopeusoptimointitoimet kuin mitä tahansa sivustoa. Välimuistitus ja kuvien ja muiden tiedostojen tarjoaminen mahdollisimman pienessä koossa täytyy olla kunnossa.

Verkkokaupan SEO- ja konversio-optimointi

Osana verkkokaupan esivalmisteluja kannattaa tehdä alustava hakukoneoptimointi- ja konversio-optimointistrategia. Hakukoneoptimointi ja konversio-optimointi ovat prosesseja jotka jatkuvat koko verkkokaupan olemassaoloajan ja niihin panostaminen on yksi tuottavimmista sijoituksista mitä verkkokauppias voi tehdä.

Verkkokaupassa ylläpitäjän arkeen kuuluu optimoinnin osalta pitää huoli että tuotteet sisältävät houkuttelevat hakukoneissa näkyvät metatiedot, tuotekuvilla on alt-tekstit paikoillaan ja itse tuotekuvaukset ja otsikot tuotesivuilla ovat myyntiä lisääviä.

Verkkosivujen linkeistä täytyy huolehtia myös. Sivustolle syntyy kuolleita linkkejä kun verkkokaupasta poistuu tuotteita myynnistä. Nämä linkit jäävät kummittelemaan Googlen hakutuloksiin. Jos tuote on poistunut valikoimista kokonaan paras toimintamalli on ohjata hakukoneista saapuvat asiakkaat poistunutta tuotetta vastaavan tuotteen sivulle.
Tai jos tuotetta on tulossa lisää asiakkaalle voidaan tarjota mahdollisuus tilata tästä ilmoitus sähköpostiin.

paras verkkokauppa alusta

Miksi siis valita Woocommerce-verkkokauppa?

WooCommerce on monipuolinen ja joustava alusta ja sen suosio puhuu puolestaan. WooCommerce on ylivoimaisesti käytetyin verkkokauppa-alusta ja sen osuus Suomen verkkokaupasta kasvaa tasaiseen tahtiin. WooCommerce-verkkokauppaa on helppo suositella koska se lähes 100% varmuudella soveltuu myös sinun tarpeisiin.

WooCommerce-tekijä

Osaava WooCommerce-tekijä verkkokaupan toteutukseen. Metsosivut on WooCommerce-toimisto joka tekee WooCommerce-verkkokauppoja pääasiassa käyttämällä pohjana Kadence- tai GeneratePress-teemaa. Valmis teema mahdollistaa edullisen hinnan ja kauppa valmistuu nopeasti. Kun budjettia on enemmän saat tarjouksen myös kustomina koodatusta verkkokaupasta.

Verkkokauppiaalla on mahdollisuus tehdä yksilöllinen ylläpitosopimus Metsosivujen kanssa. Ylläpitoon voidaan sisällyttää mm. toimivuuden valvonta, päivitykset sivuille ja hakukoneoptimointi. Voit keskittyä olennaiseen ja tekniikka hoidetaan taustalla.

Verkkokauppaa perustettaessa on otettava huomioon monia asioita. Käärimme mielellämme hihat ja aloitamme unelmiesi verkkokaupan rakentamisen.

Laske verkkokaupan hinta
Metsosivut