"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
041 498 9805
Aloitetaan keskustelu
halvat nettisivut

Kannattaako ostaa halvat nettisivut?

  1. Home
  2. /
  3. Blogi
  4. /
  5. Kannattaako ostaa halvat nettisivut?

No kannattaako? Vastaus on tilanteesta riippuen kyllä tai ei. Monelle PK-yritykselle useiden tuhansien eurojen investointi tappiin asti optimoituihin nettisivuihin tekee ison loven budjettiin ja aina ei ole takuita maksaako se itsensä takaisin.

Laadukkaat nettisivut
ja halpaan hintaan

Pienyrittäjän dilemma: Miten saada tyylikkäät laadukkaat nettisivut halvalla hinnalla? Tämä voi tuntua mahdottomalta yhtälöltä varsinkin jos taustalla on jo huonoja kokemuksia halvoista ja ilmaisista palveluista.

Internet on tärkeä markkinointikanava, mutta mitä tehdä jos yrityksellä ei ole käyttää useita tuhansia euroja kalliiseen mainostoimiston laskuun?

kotisivut edullisesti

Tein itse ja säästin

Nettisivujen teko WordPressillä on mahdollista hoitaa itsekin kun vain aikaa liikenee. Ota kuitenkin huomioon ettei nettisivuissa riitä pelkkä sisältö ja ulkoasu.

Itsetehtyjen sivujen kanssa voi tulla eteen tilanne että Googlesta klikattuaan sivuillesi asiakkaat ohjautuvat hämärälle kasino- tai aikuisviihdesivustolle. Ja jos hakkereilta onnistut välttymään niin kunnon yrityssivut hankkinut kilpailijasi vie sinulta silti asiakkaita.

Halvat nettisivut on kuitenkin tarpeen

Ei hätää. Valmiin mallin pohjalta tehdyt nettisivut palvelevat mainiosti pienen yrityksen virtuaalisena käyntikorttina ja sisäänheittäjänä Googlessa.

Modernit valmismallit ovat yllättävän tyylikkään näköisiä.

Helppokäyttöinen WordPress-teema

Kun tavoitteena on hankkia nettisivut halvalla hinnalla Metsosivut suosittelee helppokäyttöistä kaikki Elementorit ja muut sivunrakennustyökalut päihittävää Kadence-teemaa. Kadence-teema ja sen rinnalle asennettavat Kadence-lohkot mahdollistavat täysin koodivapaat kotisivut laajoilla muokkaustoiminnoilla.

Miksi halvat nettisivut voi olla hyvä ratkaisu?

halvat wordpress-sivut halvat helposti muokattavat wordpress-sivut

WordPressillä sivuja on helppo laajentaa ja muokata jatkossa omatoimisesti.
Meiltäkin saa apuja kun tarve vaatii.

wordpress-sivujen google-näkyvyys wordpress-sivujen näkyvyys googlessa kannattaa varmistaa ajoissa

Saat nettisivut nopeasti indeksoitua Googleen. Hakutuloksissa sijoittuminen ottaa aikansa joten sivujen julkaisun kanssa ei kannata viivytellä.

wordpress-kotisivut halvalla halvat wordrpess-sivut pikkurahalla

Lompakko kiittää ja rahaa säästyy.

Halvat nettisivut voivat olla hyvä väliaikainen ratkaisu ennen kuin hankitaan kalliit räätälöidyt sivut.

Nettisivut nopeasti

Koska sivujen teko Kadence-teemalla onnistuu ilman koodaustöitä uudet nettisivut valmistuvat super nopeassa aikataulussa. Nopeimmillaan ne voivat olla valmiina julkaistavaksi jopa parissa päivässä.

Pakettitarjous

Yhteydenottopyyntö:

Usean nettisivuston alihankintatöistä sovittavissa pakettitarjous.
Ota yhteyttä: myynti@metsosivut.fi

Metsosivut